Αλεξάκου: «Ευχαριστούμε τον κόσμο και τη διοίκηση γι’ αυτήν την υπέροχη γιορτή»

Μία από τις πρωταγωνίστριες της φετινής σεζόν για τον Πανιώνιο ήταν η Ευφροσύνη Αλεξάκου. Μετά τη φιέστα του πρωταθλήματος η ακραία του Ιστορικού σχολίασε την συνολκή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, ενώ ανέφερε και τις στιγμές που ξεχώρισε.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη νίκη κόντρα στο Αιγάλεω: «Μπήκαμε συγκεντρωμένες από την αρχή αν και ξέραμε πως το παιχνίδι δεν έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Όπως έχουμε αποδείξει αντιμετωπίζουμε με σεβασμό κάθε αντίπαλο. Από εκεί και πέρα κάναμε αυτό που έπρεπε. Ευχαριστούμε τον κόσμο και τη διοίκηση του Πανιωνίου γι’ αυτήν την υπέροχη γιορτή. Το πρωτάθλημα ακόμα δεν έχει τελειώσει, απομένει το παιχνίδι στην Πρέβεζα, το οποίο θα το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και σεβασμό».

Για το ποιες στιγμές ξεχωρίζει από τη φετινή χρονιά: «Ξεχωρίζω τα παιχνίδια με τις Αμαζόνες, τον Μίλωνα και τον Απόλλωνα Καλαμάτας, γιατί αυτές ήταν οι ομάδες που θα μπορούσαν να μας κοντράρουν. Ειδικά το ντέρμπι στην έδρα των Αμαζόνων που δεν είχαμε την Τιέμι λόγω τραυματισμού, αλλά η Λογαρά την αντικατέστησε επάξια».

Για το που αφιερώνει τον τίτλο: «Τον αφιερώνω στην οικογένειά μου γιατί είναι δίπλα μου σε όποια προσπάθεια κι αν κάνω, στον κόσμο του Πανιωνίου και φυσικά στον κύριο Στάθη Νικολούζο».