Φιλικό τεστ με Ηρακλή Κηφισιάς

Το Σάββατο (23/9, 15:00) η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου θα δώσει νέο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της. Μετά το φιλικό στο Αιγάλεω ο Ιστορικός θα υποδεχτεί στο «Ανδρέας Βαρίκας» τον Ηρακλή Κηφισιάς.

Ενόψει του φιλικού αγώνα ο κόουτς Τσαϊρέλης δήλωσε: «Παίζουμε με μία ομάδα που βρίσκεται σε χαμηλότερη από εμάς κατηγορία, αλλά είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο για την Pre League, οπότε πάλι θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις παίκτριες και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καινούργια πράγματα σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό».

Για τη νίκη στο φιλικό με το Αιγάλεω και την εξέλιξη της προετοιμασίας είπε: «Ήταν το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας μας. Στα πρώτα φιλικά, ως συνήθως, ψάχνουμε να βρούμε τα πατήματά μας. Ξεκινάμε να βγάζουμε τα πρώτα συμπεράσματα για την ομάδα και το πως θα πορευτούμε στα επόμενα φιλικά, για να είμαστε έτοιμοι την πρώτη αγωνιστική. Παίξαμε με μία ομάδα που χρονικά ξεκίνησε αργότερα από εμάς προετοιμασία, οπότε έψαχνε και αυτή τα πατήματά της. Το Αιγάλεω είναι μία ομάδα που ειδικά στην έδρα της θα κάνει πολλές ζημιές και βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα και οι δύο ομάδες. Η περίοδος τώρα είναι πιο ευχάριστη λόγω και της έναρξης των φιλικών και είμαστε σε καλό δρόμο».