Φωτεινού: «Θα έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου έχει επενδύσει στην εμπειρία της Άννα Φωτεινού, η οποία είναι έτοιμη να βοηθήσει με την ποιότητά της τον σύλλογο να φτάσει έως την άνοδο στην Volley League. Η κεντρική των «κυανέρυθρων» αναφέρθηκε με δηλώσεις της στην έως τώρα προετοιμασία της ομάδας, αλλά και στον στόχο της ανόδου.

Για το κλίμα που επικρατεί στην προετοιμασία είπε: «Το κλίμα είναι πολύ καλό, έχουμε ξεκινήσει προετοιμασία από νωρίς και κάνουμε πολύ σκληρή προπόνηση καθημερινά. Ο προπονητής είναι πολύ καλός, είμαστε ευχαριστημένες. Πιστεύω να είναι και εκείνος το ίδιο και κάνουμε τα πάντα για να γίνουμε καλύτερες».

Για τον φετινό στόχο του Πανιωνίου τόνισε: «Στόχος της ομάδας είναι καθαρά η άνοδος. Η Pre League είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Μετά από χρόνια πολλές ομάδες έχουν ρίξει λεφτά για να ανεβούνε, θα γίνει ένα πολύ ωραίο πρωτάθλημα».

Για το εάν έχει κάποιο προσωπικό στόχο απάντησε:  «Δεν ξέρω αν φέτος θα είναι η τελευταία μου χρονιά ή αν θα συνεχίσω, αλλά στόχος είναι να γίνω όσο καλύτερη μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της».