Λυκογιάννη: «Δεν καταφέραμε να καλύψουμε τα κενά»

Ύστερα από τη νίκη στο Κύπελλο ο Πανιώνιος κλήθηκε να προετοιμαστεί μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα για ένα απαιτητικό παιχνίδι της Pre League κόντρα στις Αμαζόνες. Οι «κυανέρυθρες» ηττήθηκαν και στις δηλώσεις της, η Δήμητρα Λυκογιάννη τόνισε πως ήταν δύσκολο για τον Ιστορικό να προετοιμαστεί κατάλληλα για το αποψινό παιχνίδι.

Η προπονήτρια του Πανιωνίου υποστήριξε: «Συγχαρητήρια στις Αμαζόνες είναι μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για να καλύψουμε τα κενά από το παιχνίδι του Κυπέλλου, πρώτα της κεντρικού και μετά της πασαδόρου. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε., παρόλα αυτά τα κορίτσια έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Δεν είναι εύκολο μέσα σε δύο μέρες να καταφέρουμε και να ισορροπήσουμε ένα διαφορετικό σχήμα για να παίξουμε με μία τόσο καλή ομάδα. Κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι».

Για το που κρίθηκε το αποτέλεσμα είπε: «Ήταν οι τελειωμένες μπάλες που σε ορισμένα σημεία δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε, κάτι που έκανε ο αντίπαλος».

Ο προπονητής των Αμαζόνων. Βασίλης Πανδής δήλωσε για τη νίκη της ομάδας του: «Ήταν ένα δύσκολο και ιδιαίτερο παιχνίδι γιατί ο Πανιώνιος δεν είχε χάσει φέτος εντός έδρας. Ήταν μία μεγάλη νίκη για εμάς και τη θέλαμε για να είμαστε κοντά στο στόχο μας. Συγχαρητήρια στα κορίτσια».

Για το ποιο ήταν το «κλειδί» της νίκης σχολίασε: «Νομίζω πως κρίθηκε στη μεγαλύτερη ψυχραιμία που είχαμε στο τέλος και στο γεγονός πως δεν κάναμε λάθη».