Λυκογιάννη: «Νίκη που τονώνει τη ψυχολογία μας»

Ο Πανιώνιος επικράτησε του ΦΟ Βριλησσίων στη Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Γυναικών και στις δηλώσεις της η Δήμητρα Λυκογιάννη στάθηκε στη σημασία της νίκης.

Η προπονήτρια του Ιστορικού συνεχάρη τις «κυανέρυθρες» για την απόδοσή τους και παράλληλα σχολίασε το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στις Αμαζόνες.

Για τον αγώνα δήλωσε: «Θέλαμε να παίξουμε καλά γιατί προερχόμασταν από μία ήττα στη Θεσσαλονίκη. Θέλαμε να τονώσουμε τη ψυχολογία μας, να βρούμε τα πατήματά μας και να αρχίσουμε να παίζουμε σωστά. Τα κορίτσια έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν και ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους».

Για τον αγώνα που ακολουθεί με τις Αμαζόνες είπε: «Είναι μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε σαν ντέρμπι. Έχουμε και τον τραυματισμό της Φωτεινού, οπότε θα δούμε εάν θα την έχουμε το Σάββατο. Καταφέραμε σήμερα να κάνουμε ένα βήμα και πάμε για το επόμενο».

Για τον τραυματισμό της Φωτεινού υπογράμμισε: «Αισθάνθηκε μία ενόχληση στο πόδι της και θα υποβληθεί σε μαγνητική».

 

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος δήλωσε από την πλευρά του τα εξής: «Ουσιαστικά το παιχνίδι ήταν για έναν ρόλο. Υπήρχε μία ομάδα στο γήπεδο, εμείς δεν κατεβήκαμε καν να παίξουμε. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμήσαμε τον Πανιώνιο, τον οποίο και συγχαίρω. Είχαμε πρόβλημα στη θέση της κεντρικού και παίξαμε με λιγότερες παίκτριες. Το πρώτο σετ ήταν καθοριστικό, ενώ ξεκινήσαμε καλά ξαφνικά κολλήσαμε στη θέση της πασαδόρου και είχαμε πολλά προβλήματα στην υποδοχή με αποτέλεσμα να ξεφύγει το σκορ και να πέσουμε ψυχολογικά. Κάναμε το χειρότερό μας παιχνίδι, τα κορίτσια έκαναν πολλά ατομικά λάθη. Ελπίζω να πάμε καλύτερα και εύχομαι στον Πανιώνιο καλή συνέχεια».