Λυκογιάννη: «Ξεκινήσαμε πολύ δυναμικά, αλλά δεν είχαμε διάρκεια»

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα κόντρα στην ομάδα των Πεύκων, ωστόσο στη συνέχεια δεν είχε την ανάλογη πορεία με αποτέλεσμα να ηττηθεί στο τάι μπρέικ. Η Δήμητρα Λυκογιάννη αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Ιστορικού, τονίζοντας πως μετά τα δύο πρώτα σετ, η απόδοση της ομάδας έπεσε.

Η προπονήτρια του Πανιωνίου σχολίασε τα εξής: «Συγχαρητήρια στην ομάδα των Πεύκων, αλλά και στη δική μας. Ξεκινήσαμε πολύ δυναμικά, δεν είχαμε διάρκεια στην πορεία. Τα Πεύκα είναι μια πολύ καλή ομάδα, η οποία κατάφερε να αντιδράσει στη δική μας πίεση. Θεωρώ ότι στο τρίτο σετ είχαμε κάποιες διακυμάνσεις στην υποδοχή και έτσι το χάσαμε με διαφορά. Μετά δεν είχαμε διάρκεια στην επίθεσή μας. Επέστρεψαν και κάποιες τραυματίες στο παιχνίδι, πλέον κοιτάμε τον επόμενο αγώνα και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Ο προπονητής της ομάδας των Πεύκων, Γιάννης Χαριτωνίδης δήλωσε: «Από τη μία είμαι πολύ χαρούμενος γιατί τα παιδιά μπόρεσαν να γυρίσουν ένα παιχνίδι στο οποίο ήμασταν πάρα πολύ άσχημοι στα δύο πρώτα σετ. Ήταν τα χειρότερα σετ που έχουμε παίξει από την αρχή της χρονιάς. Από την άλλη όμως είμαι εκνευρισμένος γιατί στα δύο πρώτα σετ και, χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια του Πανιωνίου, εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Στη διάρκεια βελτιωθήκαμε, δεν πιάσαμε καλή απόδοση, απλώς βελτιώσαμε την εικόνα μας με αποτέλεσμα να έρθει η νίκη. Δεν μπορούμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε στο 100%, αλλά πολλές φορές είναι σημαντικό να είσαι στο 100% με βάσει αυτό που μπορείς να κάνεις. Σήμερα ήμασταν μέτριοι ως κακοί και μπορέσαμε να πάρουμε το παιχνίδι γιατί όπως έχω ξαναπεί σ’ ένα πρωτάθλημα όταν δεν παίζεις καλά είναι σημαντικό να παίρνεις βαθμούς».