Παπαδοπούλου: «Να είμαστε συνεπείς για να πετύχουμε την άνοδο»

Τη φετινή χρονιά η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου κατάφερε να ενισχυθεί σημαντικά και στη θέση της ακραίας με την προσθήκη της Βίκυς Παπαδοπούλου. Η πολλά υποσχόμενη αθλήτρια του Ιστορικού προετοιμάζεται μαζί με τις «κυανέρυθρες» για τη δύσκολη σεζόν που έρχεται στην Pre League. Με δηλώσεις της η 20χρονη ακραία αναφέρθηκε στην ένταξή της στον Πανιώνιο και στο κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας.

Για τη μεταγραφή της στον Πανιώνιο είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στον Πανιώνιο. Πέρσι ήμουν σε ομάδα της ίδιας κατηγορίας και είχα παίξει ως αντίπαλος. Μου άρεσε το κλίμα στην ομάδα και ο τρόπος που με προσέγγισαν ο κύριος Νικολούζος με τον κόουτς οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένη».

Για το έως τώρα κλίμα στην προετοιμασία σχολίασε: «Η προετοιμασία πάει πάρα πολύ καλά και μαζί με τον κόουτς και τους γυμναστές μας τα έχουμε αντιμετωπίσουμε όλα. Προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς στις προπονήσεις και στα βάρη μας για να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε βάλει στο τέλος της χρονιάς που είναι η άνοδος».

Για το εάν έχει κάποιο προσωπικό στόχο απάντησε: «Να είμαι συνεπής με την ομάδα και να την βοηθήσω όσο μπορώ. Εύχομαι να μην έχουμε τραυματισμούς  και ατομικά όσο μπορώ να βελτιωθώ».