Τιέμι: «Δυνατή ομάδα ο ΖΑΟΝ, θέλουμε να συνεχίσουμε στο δρόμο των επιτυχιών»

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΖΑΟΝ στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Pre League.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Ζηρίνειο» το Σάββατο (9/3, 18:00) και οι «κυανέρυθρες» θέλουν να πάρουν τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουν αήττητες στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Άνα Τιέμι έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που είχε στη γάμπα και έχει τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Χαριτωνίδη.

Η Βραζιλιάνα πασαδόρος αναφέρθηκε στο παιχνίδι που ακολουθεί και τόνισε πως ο Ιστορικός μπορεί να είναι βαθμολογικά αδιάφορος, ωστόσο θέλει να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών.

Αναλυτικά η δήλωσή της: «Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο ΖΑΟΝ έχει δείξει πως είναι μία δυνατή ομάδα. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου μας είχε δυσκολέψει αρκετά γι αυτό και εμείς θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένες, παρά το γεγονός πως είμαστε βαθμολογικά αδιάφορες. Θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε προσηλωμένες στο πλάνο μας».