Δήμος Μακράκης

Μακράκης: «Σε άριστη κατάσταση η ομάδα»

Ο Δήμος Μακράκης υπήρξε παίκτης της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Πανιώνιου και πλέον υπηρετεί τον Ιστορικό με το ρόλο του γυμναστή στην ομάδα βόλεϊ γυναικών. Με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην προετοιμασία των «κυανέρυθρων» και στο πρόγραμμα που ακολουθούν αυτή την περίοδο, έτσι ώστε να «χτίσουν» σωστή φυσική κατάσταση και να είναι έτοιμες για τη νέα απαιτητική χρονιά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το νέο του ρόλο στον Πανιώνιο: «Το επίπεδο του Πανιώνιου είναι πολύ υψηλό και ξεκάθαρος στόχος είναι η άνοδος. Δεν υπάρχουν περιθώρια για παραστρατήματα, τα κορίτσια είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και αγωνιστικά και σωματικά. Υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι και κανόνες και πορευόμαστε με αυτούς για να επιστρέψει η ομάδα εκεί όπου ανήκει».

Για την προετοιμασία: «Είναι πολύ επίπονη και απαιτητική. Υπάρχει πολλή ζέστη αυτήν την περίοδο και μας επηρεάζει επειδή δουλεύουμε σε κλειστό γήπεδο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα φιλικά έτσι ώστε να αποδείξουμε μερικά πράγματα. Το πρωτάθλημα είναι πολύ απαιτητικό και σίγουρα οι προπονήσεις θα είναι υψηλού επιπέδου».

Για τη φυσική κατάσταση των αθλητριών: «Είναι όλες σε άριστη κατάσταση. Είχαμε μιλήσει και πριν ξεκινήσει η προετοιμασία για το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσουν και πιστεύω πως θα μπούμε γρήγορα σε έναν αγωνιστικό ρυθμό».