Βουλγαράκη: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τον Πανιώνιο»

Η Φωτεινή Βουλγαράκη εντάχθηκε φέτος στο ρόστερ του Πανιωνίου και σκοπεύει να αποδώσει τα μέγιστα, προκειμένου ο Ιστορικός να κατακτήσει την άνοδο για την πρώτη κατηγορία. Η λίμπερο των «κυανέρυθρων» στάθηκε στην όρεξη που δείχνει η ομάδα στην προετοιμασία, αλλά και στον υψηλό στόχο που έχει θέσει ο σύλλογος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον ερχομό της στον Πανιώνιο: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αποτελέσω μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας. Ανυπομονώ να αγωνιστώ και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα έτσι ώστε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Για την προετοιμασία: «Είμαστε όλες ενθουσιασμένες με αρκετή όρεξη και ενέργεια. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο και αυτό να αποδεχτεί στην αγωνιστική περίοδο».

Για τους στόχους της ομάδας: «Φυσικά στόχος μας είναι η άνοδος. Πιστεύω πως όλη η ομάδα θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πετύχουμε αυτό το στόχο και εύχομαι να τα καταφέρουμε».

Για τους προσωπικούς της στόχους: «Προσωπικός στόχος να παλέψω για την ομάδα και όποτε με χρειαστεί να είμαι εκεί και να φανώ αντάξια, ώστε να έχουμε ένα επιτυχές αποτέλεσμα».